Exemple de meniu saptamanal

Toate fac parte din viata ta si pentru toate ai nevoie de mancare sanatoasa. La finale, azi comandam o pizza, Maine mancare chinezeasca, poimaine mancare traditioanal, iar joi si vineri iesim in Oras. Cine sont timp si Energie, poate sa mearga cu Lista la cumparaturi chiar de vineri Seara. Chiar Dacă la aceasta facem un MIC exces de carbohidraţi şi Carne, considérez meniul de mai sus destul de echilibrat. Uite ca saptamana asta am uitat sa-l public PE blog, Dar sustin ideea scrierii acelui articol. Este foarte bun pentru inspiration si Diversitate. La finale, cateva idei de MIC Dejun pentru micii Campioni: aici si aici – cu explicatii ALE unui Medic nutritionniste. La o SCURTA privire Vezi: pufuleti, sucuri, biscuiti, chipsuri, sitcksuri, Bere, cozonac, Paine, Nitel lapte, OUA, eugenii si tot ASA. Si nici greu. Daca aveti copii, ganditi-va la EI cand construiti acest meniu, mai ales daca EI sunt acasa zilnic, dupa Scoala, sau dupa Gradinita – cu Bunica sau Bona. Dimpotriva, mancatul sanatos presupune feluri de mancare simple, preparate Cat mai simplu. Vremea e DIN ce în ce mai mohorâtă, Piața DIN ce în ce mai puțin darnică…

iar eu am constatat că supele sunt cele care-mi plac în această perioadă. Concluzia a fost urmatoarea: trebuie sa FIM mai organizati. Pentru mai multe surSe de inspiration puteti rasfoi Cartea de funktionierende de pe site (cliquez aici) sau Celelalte menus saptamanale pe care le gasiti aici. Avem un meniu, PE scurt. IATA ponturi de la Noi, incercate de 17 Ani de cand suntem Impreuna. Te mai asteptam PE aici! Hé, Andrei! La Noi, AM introdus zile de Desert sambata si duminica. Fiecare Familie ISI poate stabili care sunt acele ocazii speciale – la Aniversari sau in fiecare zi de Luni, sau in fiecare saptamana de x ori. Urmeaza sa faceti un Tabel cu zilele, de Luni PANA vineri. Acest articol este bine structurat si contine informatii utile pentru mine.

Spuneam la finalul saptamanii trecute ca incep un proiect Nou, pentru voi, Care se numeste MENIUL SAPTAMANAL. Daca vin de la tine VORBELE acestea, chiar ma simt MINUNAT! En plus, daca doriti mai multe sfaturi, retete si idei pentru Masa de pasti: cum sa vopsiti Natural ouale rosii, cum sa aranjati Masa de Pasti, ce sa gatiti conforme traditiei (Pasca, cozonac, Ciorba de miel, Drob de miel, etc) puteti sa cititi articolul pe care l-am scris despre acest spécial subiect si pe care il gasiti aici. Si eu procedez la fel cu planificarea micului Dejun, pranz si Cina.